Kentin Coffee

Voor heerlijke koffie-diensten op locatie!

Ontdek uw opties

Vind een bijpassende dienst

Wij leveren koffie-diensten op locatie. Heeft u een feest, een babyshower of housewarming? Wij kunnen het allemaal. Met onze mobiele koffie-bar rijden wij door heel Nederland en bieden wij u kwaliteitskoffie, gemaakt door de beste barista’s van Nederland. Meer weten over de opties van onze stands? Bekijk hier uw opties.

1) Verjaardag

Wilt u graag een verjaardagsfeest organiseren, maar heeft u geen zin om de hele avond iedereen te moeten bedienen?

De mobiele bars van Kentin Coffee zijn zeer betaalbaar en ook nog eens een plezier om naar te kijken. U ontvangt een deskundige barista die de hele middag (en avond) voor u als gastheer of gastvrouw fungeert. U kunt daarmee lekker genieten, terwijl wij het zware werk uit handen nemen.

We serveren allerlei opties op het gebied van hapjes en drankjes, waaronder verse koffie en thee, cocktails, fris en smoothies. Eenvoudige of exclusieve hapjes staan ook op het menu.

Vraag eens een gratis prijs aan om alle mogelijkheden voor uzelf in kaart te brengen. En geniet dit jaar van een spetterend verjaardagsfeest.

Nu een prijs aanvragen

2) Borrel

Uw borrel is pas compleet met een barista op locatie.

Wij nemen al het schenk en -serveerwerk uit handen. Bovendien zijn onze mobiele tuktuk’s, bakfietsen en bars een waar genot om naar te kijken.
Breng veel sfeer naar uw borrel toe met de veelzijdige dienstverlening van Kentin Coffee.

Laat uw gasten genieten van een verse borrelhap met drankje in een sfeervolle omgeving. We hebben allerlei mobiele stands beschikbaar die direct te reserveren zijn. Ruimte voor iets meer? Geniet dan van onze volledige stands, die wij op locatie opbouwen.

Uw borrel komt pas écht op gang met een barista van Kentin Coffee. Ontdek de mogelijkheden voor uw borrel en kom in contact.

Nu een prijs aanvragen

3) Bruiloft

Gaat u eindelijk trouwen met de man of vrouw van uw dromen? Maar is het feest nog niet compleet omdat u haastig op zoek bent naar een betrouwbare cateraar?

Kentin Coffee kan het allemaal. Wij serveren een unieke beleving in onze mobiele en robuuste stands, welke we naar de iedere locatie in Nederland toerijden. Onze gekwalificeerde barista’s zijn in staat om uw gasten de hele dag te verwennen. Natuurlijk met de beste fairtrade producten en lekkernijen.

Geniet van luxe hapjes en drankjes op de beste dag van uw leven. En maak het feest compleet!

Nu een prijs aanvragen

4) Uitvaart

Moet u noodgedwongen afscheid nemen van uw geliefde, kennis of familielid? Kentin Coffee helpt u bij het serveren van warme koffie en thee voor, tijdens en na de uitvaartdienst. We bieden hierbij ook cateringmogelijkheden aan.

Onze mobiele bars zijn zeer compact en passen altijd in iedere aula, kantine of woonhuis.

Onze barista’s zijn buitengewoon professioneel en zullen de hele dag uw gasten voorzien van een hapje en een drankje. Ook zetten ze zich in om uw gasten te verwelkomen op de herdenkingsdienst of de uitvaart.

Nu een prijs aanvragen

5) Babyshower

Een babyshower om te organiseren maar zit u met het handen in het haar omdat u niet goed weet hoeveel drinken en eten u moet inkopen? En heeft u geen zin om de hele middag zelf al uw gasten te moeten bedienen?

Een mobiele (koffie)bar biedt in uw geval veel uitkomst. Het vieren van een nieuw wonder in uw leven is een feestelijke aangelegenheid en vraagt om iets bijzonders. Onze mobiele bakfietsen zijn -naast onze mobiele bars- een waar genot om naar te kijken. Met de hulp van een professionele barista worden uw gasten goed verwend met heerlijke lekkernijen en versie koffie en thee.

Sluit de dag gewoon feestelijk af met de hulp van Kentin Coffee!

Nu een prijs aanvragen

6) Housewarming

Eindelijk is het zo ver. Na wekenlang klussen en afwachten bent u eindelijk de trotse eigenaar van een nieuwe woning of appartement.

Tijd om dit te vieren! Kentin Coffee verzorgt een feestelijke beleving op uw housewarming, in de gewenste stijl.

We zorgen voor goede kwaliteit producten en natuurlijk verse koffie. Ook is het mogelijk om o.a. cocktails, alcohol, borrelhapjes en luxe lekkernijen te serveren. U ontvangt een deskundige gastheer of gastvrouw die uw gasten de hele avond verwelkomt.

Wenst u dat ook voor uw housewarming? Ontdek uw opties en vraag eens een prijs op maat aan.

Nu een prijs aanvragen

Geniet van een aromatische avond!

  • Door heel Nederland beschikbaar

  • Uitsluitend Fairtrade producten

Vragen? Neem contact op

Aanbieding: All Inclusive Particulier

450Eenmalig
  • 3 uur ONBEPERKT thee & koffie
  • Mét op- en afbouw
  • Bar naar keuze
  • Professionele esspressomachine
  • Inclusief disposables, melk en roerstaafjes
  • Exclusief reiskosten
  • Alle bovenstaande opties NU voor de voordelige prijs van €450,-

Kentin Coffee: The only way to do great work is to love what you do