Kentin Coffee, uitgedrukt in cijfers

0
Bakjes koffie
0
Geslaagde events
0
Medewerkers

Aangenaam!

Mijn naam is Sylvester Kentin. Op 15-jarige leeftijd ben ik als afwasser begonnen in de horeca. Na anderhalf jaar elk weekend achter de schermen te hebben gestaan, werd het mij aangeboden om mij voor de schermen te presenteren als barman.

Mensen entertainen en goede producten aanbieden vol passie is waar ik voor in de wieg ben gelegd. Na vele ervaringen binnen Nederland besloot ik 4 jaar geleden om mijn grenzen letterlijk en figuurlijk te verleggen en draaide ik 3 zomers en 2 winters lang overvolle baruren in Mallorca en Oostenrijk.

In Thailand, waar ik anderhalve maand ben geweest, leerde ik de kneepjes van het cocktailshaken en behaalde ik mijn officiële cocktailcertificaat. Eenmaal terug in Nederland bood ik mijn diensten aan als zzp-er en zo werkte ik door heel Nederland op beurzen en evenementen. Hier ontstond mijn allergrootste passie: KOFFIE! Na mij hierin verdiept te hebben, besloot ik cursussen te gaan volgen en mocht ik via grote koffie-leveranciers veel ervaring opdoen.

Creatief, doorzettingsvermogen, eigenwijs, doelgericht en vooral ondernemend zijn woorden die bij mij passen. Elke dag mijn passie uitvoeren, gasten entertainen en de mooiste en vooral lekkerste soorten koffie bereiden is waar ik gelukkig van word en zo is Kentin-Coffee ontstaan.

Meer weten? Kom eens in contact

Kentin Coffee: The only way to do great work is to love what you do