Kentin Coffee

Voor heerlijke koffie-diensten op locatie!

Ontdek uw opties

Vind een bijpassende dienst

Wij leveren koffie-diensten op locatie. Heeft u een feest, een groot evenement of een beurs? Wij kunnen het allemaal. Met onze mobiele koffie-bar rijden wij door heel Nederland en bieden wij u kwaliteitskoffie, gemaakt door de beste barista’s van Nederland. Meer weten over de opties van onze stands? Bekijk hier uw opties.

1) Beurs

Wat als de lekkerste koffie, gewoon op uw beursstand verkrijgbaar was?

Huur een professionele barista in van Kentin Coffee en serveer op uw zakelijke event de lekkerste, verse koffie aan gasten en het publiek. Geniet van onze mobiele espresso bars of tuktuk’s en er zal extra voetvolk naar uw stand worden getrokken.

Een succesvolle beursstand gaat verder dan alleen de stand neerzetten en inrichten. De totale beurspresentatie wordt grotendeels bepaald door de beleving.

Kentin Coffee zorgt iedere keer weer voor een unieke productbeleving bij uw stand.

Nu een prijs aanvragen

2) Bedrijfsfeest

Kan uw bedrijfsfeest wel wat extra beleving gebruiken? Verwen uw gasten op een bedrijfsopening, jubileum of personeelsfeest met een heerlijke, warme kop koffie. Wij verzorgen de aankleding met één van onze mobiele opties. En maken uw bedrijfsfeest daarmee een succesvolle beleving.

Wist u dat onze barista’s tevens als gastheer of gastvrouw inzetbaar zijn? Ze weten als geen ander hoe ze jullie gasten moeten aanspreken en verwelkomen! Bovendien is Kentin Coffee u ook van dienst met goede catering of cocktailmogelijkheden. We hebben hiervoor zelfs een speciale mobiele cocktailbar in het leven geroepen.

Uw bedrijfsfeest is in de beste handen bij Kentin Coffee.

Nu een prijs aanvragen

3) Opening

Bij een opening moet u van alles regelen. Muziek, aankleding, gastenlijsten, beveiliging, licht, verwarming en natuurlijk eten & drinken. U kunt kiezen voor een buffet waarbij er weinig te beleven valt, maar verstandiger is het om de catering uit handen te geven.

Dankzij onze mobiele stands brengen wij de beleving naar u op locatie. Maak een keuze uit onze mobiele cocktailbars, tuktuk’s of onze bakfietsen. En geniet van een professionele beleving, gewoon bij u op de gewenste locatie!

Kentin Coffee helpt u bij het realiseren van feestelijke openingsfeesten. Zoals bij de opening van uw winkel, bedrijf of horecagelegenheid.

Nu een prijs aanvragen

4) Event

Gaat u een belangrijk congres of evenement organiseren en wilt u uw bezoeker, prospect of gewaardeerde relatie verassen? Onze cateringmogelijkheden zijn ideaal in te zetten op uw event.

Wat biedt u uw gast te drinken aan? Dat varieert afhankelijk van uw wensen. Koffie, cocktails, fris en verse smoothies behoren tot onze mogelijkheden. Ook verzorgen we graag de catering op uw evenement. Dankzij onze expertise zult u de bezoeker keer op keer verassen.

Is er meer ruimte beschikbaar dan alleen een mobiele bar? Dan kunnen wij op locatie onze volledige stands opbouwen. Ontdek de mogelijkheden op uw event en kom eens met ons in contact voor een prijs op maat.

Nu een prijs aanvragen

5) Festival

Een goed feestje begint natuurlijk bij goede muziek. Maar het eten en drinken op uw festival is nét zo belangrijk.

De mobiele bars van Kentin Coffee sluiten perfect aan op ieder festival. Liever een groter publiek bereiken? Onze stand opbouw is een goed alternatief. We richten onze stands zo in dat ze precies bij uw festival passen.

Onze deskundige barista’s verzorgen de hele dag een gezellige beleving voor uw bezoekers. Vol met catering, smoothies, alcohol of verse koffie.

Begin uw festival goed. En kies voor
de unieke beleving van Kentin Coffee.

Nu een prijs aanvragen

6) Bruiloft

Bent u een evenementplanner en houd u zich dagelijks bezig met het plannen van de perfecte bruiloft? De perfecte dag bestaat voor veel stellen uit een hoop elementen. Eén daarvan is een goed verzorgde catering.

Wij bieden u als eventplanner allerlei opties aan om het inschakelen van een cateringbedrijf voor een bruiloft een stuk eenvoudiger te maken. Zo kunnen we meerdere mobiele bars plaatsen en ook een hele stand opbouwen.

We schenken warme koffie en thee, cocktails, alcohol, fris en eventueel smoothies. Ook op het gebied van eten hebben we allerlei opties voor u beschikbaar. Zorg voor dé perfecte dag en laat Kentin Coffee u ontzorgen.

Nu een prijs aanvragen

Geniet van een aromatische avond!

  • Door heel Nederland beschikbaar

  • Uitsluitend Fairtrade producten

Vragen? Neem contact op

Kentin Coffee: The only way to do great work is to love what you do